Friday, November 03, 2006

Music for a better living #160

Τη Δευτέρα 8 Μαΐου του 2006, οι Pet Shop Boys εμφανίστηκαν ζωντανά στο Mermaid Theatre του Λονδίνου, συνοδευόμενοι από τους Rufus Wainwright, Frances Barber, Robbie Williams και την BBC Concert Orchestra. Με ένα δείγμα από αυτή τη συναυλία είχε κάνει ποδαρικό το musicforabetterliving τον Ιούλιο.

Pet Shop Boys - Luna Park [live]

Τώρα, η πλήρης ηχογράφηση κυκλοφορεί επίσημα σε διπλό CD με τον τίτλο «Concrete» και συνιστάται ως ένα υπόδειγμα παραγωγής, ενορχηστρώσεων και απόδοσης συνθέσεων των PSB από το σύνολο μιας σπουδαίας καριέρας. Το «Luna Park» προέρχεται από το τελευταίο τους studio album, το «Fundamental». Μετά το τέλος του τραγουδιού, ο Neil Tennant συστήνει τους συνεργάτες του στα φωνητικά και προλογίζει (πάντα με φλεγματικό και to the point χιούμορ) το «Nothing Has Been Proved» που ακολουθεί.

Οι fans των Pet Shop Boys πρέπει να κάνουν party αυτές τις μέρες, καθώς κυκλοφόρησε και το ντοκιμαντέρ «A Life In Pop» σε DVD. Μέσα σε 142 λεπτά, το χρονικό των PSB ξεδιπλώνεται απολαυστικά, με αρχειακό υλικό από live, αποσπάσματα από clips και δηλώσεις των Robbie Williams, Brandon Flowers (των Killers), Tim Rice-Oxley (των Keane), Jake Shears (των Scissor Sisters), Bruce Weber, Trevor Horn κ.α. Στα extras θα βρείτε ακόμη τα music videos των πιο πρόσφατων singles τους και μερικές σπάνιες εμφανίσεις από μουσικά events (ανάμεσά τους και η πρώτη τηλεοπτική από το Βέλγιο, στα 1984!).

Καταναλώστε! Και καλό μας weekend.

Υ.Γ. Η Ντίνα Καλφοπούλου ΖΕΙ!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home