Tuesday, May 29, 2007

Music for a better living #225

Η επιστροφή από τις Κάννες με βρίσκει πάντοτε κομμάτια. Δεν έχω διάθεση να κάνω τίποτα. Μπας και συντονιστώ με την εδώ καθημερινότητα. Είναι αναγκαίο να ρίξεις τους ρυθμούς και να βρεις μια κάποια ισορροπία, διαφορετικά σου τη βαράει άσχημα, το point of view σου γίνεται καρέ αλληλοσυγκρουόμενων formats που τρέχουν αδιάκοπα μπροστά σου, σαν σε fast forward, όλα μαζί. Εκείνες τις ώρες, καλό είναι να έχεις κρυμμένο το διαβατήριό σου...

Η πιο ευτυχισμένη στιγμή μέσα σε αίθουσα ήταν, δίχως δεύτερη σκέψη, το «Death Proof» του Quentin Tarantino, το οποίο μπορεί να μη χτύπησε βραβείο (σε παλαιολιθικό Φεστιβάλ βρίσκεσαι, hello?) αλλά μου άλλαξε συκώτι και διάθεση εκείνο το βράδυ της δημοσιογραφικής. Με το που άρχισαν να πέφτουν τα credits τέλους, μονάχα μια φράση μου ήρθε να κραυγάσω πανηγυρικά: «Σας γάμησε τα σπίτια!». Το μήνυμα απευθυνόταν προς τη δυσκοιλιότητα των ξένων και ντόπιων «συναδέλφων».

April March - Chick Habit

Περισσότερα από τις Κάννες μεθαύριο στις δέκα το βράδυ, ξέρεις που, θα ακολουθήσουν και σχετικά posts, you have been warned. Προς το παρόν πάτα το repeat με τούτο το τραγουδάκι από το soundtrack και κούνα το με τρέλα!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home