Saturday, September 02, 2006

Music for a better living #131

Η Lesley Gore ήταν εκείνο το κορίτσι που στη δεκαετία του ’60 έκανε party κι έριχνε και κάτι κλάψες με το έτσι θέλω, ήθελε ν’ αρπάξει το αγόρι της καλύτερής της φίλης ή πλάνταζε γιατί της πήραν το δικό της ή τα έχωνε στη φίλη γιατί είχε έρθει η δική της η σειρά να κλάψει (στο party πάντοτε αυτά, ε;) και στο φινάλε ομολογούσε πως δεν θα την πείραζε να ήταν αυτή το αγόρι!

Η επιτυχία τη συνάντησε στα 17 της με το «It’s My Party» (debut single και #1 το 1963), ως bubble-gum είδωλο γνώρισε αρκετά σουξέ, ντύθηκε Pussycat για μερικά επεισόδια του τηλεοπτικού «Batman» και το 1981 προτάθηκε για Όσκαρ ως στιχουργός του τραγουδιού «Out Here on My Own» από την ταινία «Fame». Το 2005 επέστρεψε στη δισκογραφία με το album «Ever Since» και άρχισε να κάνει κάποιες δηλώσεις για τη σεξουαλικότητά της. Βασικά, τα αγόρια στα parties τα είχε χεσμένα!

Lesley Gore - Just Let Me Cry

Τη θυμήθηκα βλέποντας το θρίλερ «The Woods» του Lucky McKee («May») που κυκλοφόρησε σε DVD και συνιστάται στους πιο «arty» fans του είδους. Στην ταινία ακούγονται μόνο τραγούδια της Lesley Gore. Το όλο πακέτο προκαλεί εθισμό, τρεχάτε για ενοικίαση τώρα που είναι weekend...

Πειράζει που έχει πέσει το κακό memorabilia trip στο ρεπερτόριο τώρα τελευταία;

Υ.Γ. Ας μη βρέχει το βράδυ. Έχω να πάω σε pool party. Duh!

4 Comments:

Blogger πολυβιος said...

άσχετο με το ποστ, αλλά πολύ χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω δαμέ !

7:00 PM  
Blogger vague tourist said...

Φτου. Δεν κρύφτηκα καλά... :-Ρ

10:45 AM  
Blogger Unknown said...

Κρίμα που δεν υπάρχει το soundtrack. Πολύ θα ήθελα το "You don't own me" στην εκτέλεση του τέλους, εκεί που κάνει τα αέρινα φωνητικά η κοπελίτσα..

1:12 AM  
Blogger vague tourist said...

Εγώ «αρρώστησα» με τα opening credits και το «Young and Foolish». Φοβερό ρεπερτόριο είχε η άτιμη αοιδός...

6:50 PM  

Post a Comment

<< Home