Monday, November 06, 2006

Music for a better living #162

Η μεγαλύτερη κινηματογραφική βαρβαρότητα της χρονιάς (αν όχι της δεκαετίας...) λέγεται «Borat» και ανοίγει στις ελληνικές αίθουσες στις 9 Νοεμβρίου. Μόλις προηγήθηκε η ισοπέδωση του αμερικανικού box-office, όπου οι εισπράξεις έφτασαν τα 26.455.463 δολάρια, ποσό τρομακτικό αν υπολογίσει κανείς τον περιορισμένο αριθμό αιθουσών (837). Το κρούσμα θυμίζει τη σύρραξη θεατών για το ντοκιμαντέρ «Fahrenheit 9/11» του Michael Moore (23.920.637 δολάρια στο πρώτο τριήμερο, από 868 αίθουσες μονάχα), το οποίο επίσης είχε κάνει ένα αναπάντεχο ντεμπούτο στην πρώτη θέση τον Ιούνιο του 2004. Και είναι παράδοξο, δύο τόσο εξοργιστικά αντιαμερικανικές ταινίες να παίρνουν τα μυαλά των... Αμερικανών!

Fanfare Ciocarlia - Born To Be Wild

Μια «χαριτωμένη» διασκευή από το soundtrack του «Borat» για να καταλάβετε τι ακούγεται στο φιλμ. Και, όπως σας παρακαλεί και ο ίδιος, «come and see my film. If it not success, I will be execute»! Περιττό να πω ότι τη γλίτωσε και οδεύει για το sequel...

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

με νευριάζει που η ελευθεροτυπία το προβάλλει, λες και πρόκειται γι' αριστούργημα. και πριν μια βδομάδα και τώρα, ενώ αν ήταν μια οποιαδήποτε άλλη ταινία, θα το έθαβε. δεν ξέρω τί συμβαίνει.

4:50 PM  
Blogger vague tourist said...

Μου τη σπάνε οι εφημερίδες.

5:49 PM  
Blogger dark tyler said...

Δε σου άρεσε? Γιατί έξω το λατρεύουν σα να μην υπάρχει αύριο. Εγώ δεν το είδα ακόμη (αλλά είδα νέα Coppola που έσκισε).

Και όσο για σίκουελ, μη μου ανησυχείς καθόλου, το Bruno ήδη ανακοινώθηκε... :P

11:27 PM  
Blogger dark tyler said...

Eίδα Λονδίνο, και λάτρεψα! Όταν καταφέρνει να πει με το στυλ της και τους προβληματισμούς της ακόμα και την ιστορία της Αντουανέτας, τότε είναι επίσημο οτι έχουμε σκηνοθετάρα με "υπογραφή" πλέον! Και χρήση μουσικής από άλλο πλανήτη! Πότε στα κομμάτια θα βγει εδώ?!

7:14 PM  
Blogger vague tourist said...

Μη βάλεις τις φωνές.

Τέλη Φλεβάρη; Αρχές Μάρτη; Κάπου εκεί...

9:15 PM  
Blogger dark tyler said...

...

I consider myself lucky, then.

1:59 AM  
Blogger vague tourist said...

Κώλος, φάρδος και τα λοιπά σύνθετα...

Εγώ κόλλησα με το soundtrack. Είναι και διπλό, το άτιμο!

3:11 PM  

Post a Comment

<< Home