Friday, November 17, 2006

Music for a better living #169

Tonight the streets are full of actors
I don't know why
Oh, take these dogs away from me
Before they, they bite


Οι Eighth Wonder σχηματίστηκαν το 1983 και γνώρισαν κάποια επιτυχία στα charts της Ιταλίας και την Ιαπωνίας πριν καν «κατακτήσουν» την Ευρώπη - αν όχι τη χώρα τους, τη Μεγάλη Βρετανία. Το Φεβρουάριο του 1988 κυκλοφορούν σε single το «I'm Not Scared», σύνθεση των Pet Shop Boys. Θα είναι η μοναδική top 10 επιτυχία τους στο βρετανικό chart (έφτασε μέχρι το #7). Και θα παραμείνει άφθαρτο από τον χρόνο.

Eighth Wonder - I'm Not Scared

Το μέλλον για το συγκρότημα της Patsy Kensit ήταν σκοτεινό. Το ίδιο και η καριέρα της στον κινηματογράφο ή ως παρτενέρ διαφόρων rock stars. Δεν είχαν απομακρυνθεί αρκετά αυτά τα σκυλιά, φαίνεται...

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

τι μου θύμισες τώρα.. λα-τρεύ-ω αυτό το κομμάτι!! οι psb μάλλον το ψιλομετάνιωσαν που της το'δωσαν κ το ηχογράφησαν κι αυτοί, αλλά η εκτέλεση της patsy είναι πολύ καλύτερη

1:22 PM  
Blogger vague tourist said...

Έχω παρατηρήσει πως για κάθε κομμάτι που έχουν δώσει σε άλλους καλλιτέχνες (sic) υπάρχει και μια δική τους demo version. Σπάνια καταλήγει να είναι κανονική κι επίσημη ηχογράφηση. Αυτό εδώ αποτελεί εξαίρεση (ως album track).

Δεν πιστεύω πως μετάνιωσαν ποτέ για την επιλογή της Πάτσι Κένζιτ. Είναι ένα pop classic και μέρος αυτού οφείλεται σ’ εκείνη.

6:15 PM  

Post a Comment

<< Home