Wednesday, February 25, 2009

Music for a better living #319

Χθες περπάτησα με τη Μιράντα. Ξανά. Για μια τελευταία βραδιά, στο Σταυρό του Νότου.

Συνέβησαν τόσα, ήρθαν κι άλλα. Σήμερα είναι 25 Φεβρουαρίου. Κι εγώ είμαι εντάξει. Αναπάντεχα. Ευτυχώς.

Μια άλλη πραγματικότητα δε μ’ αφήνει σε ησυχία. Για τους περισσότερους γύρω μας, είναι Η πραγματικότητα. Ελικόπτερα στον Κορυδαλλό, η Eurovision, η οικονομική κρίση. Αν έβλεπα τηλεόραση, τα χέρια μου θα είχαν ματώσει από το ζάπινγκ.

«Times They Are A-Changin'», τραγουδάει ο Bob Dylan στα opening credits του «Watchmen». Μέσα σε λίγα λεπτά, ο Zack Snyder κάνει επίδειξη αρχιδιών, ξαναγράφοντας την αμερικανική Ιστορία και pop κουλτούρα τεσσάρων δεκαετιών! Μέσα σε 163 λεπτά, το «Blade Runner» συναντά το «Southland Tales» και τα «X-Men», οι εικόνες ζωντανεύουν το κόμικ με μια αρρωστημένη ακρίβεια και το βλέμμα απλά θαυμάζει. Δεν είμαι σίγουρος αν η ταινία θα μπορέσει να βρει το κατάλληλο κοινό σήμερα.

Ο Ντένης Ηλίαδης ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του «The Last House on the Left» στο Χόλιγουντ. Εμείς ετοιμαζόμαστε για την πρεμιέρα του «Σούλα Έλα Ξανά» με τη Ζέτα Μακρυπούλια...

Ίσως να φταίνε οι απόκριες.

Friendly Fires - Paris [Aeroplane Remix]

Και τα δύο άνωθεν ονόματα περιλαμβάνονται στο φετινό line up του Synch. 12, 13 και 14 Ιουνίου. Εκεί θα δούμε και τους Junior Boys, τελικά. Προφανέστατα, το καλύτερο ελληνικό μουσικό φεστιβάλ για το 2009.

Και για να ξέρεις, οι καινούριοι Simian Mobile Disco είναι καταστροφή ΜΕΓAΛΗ!

2 Comments:

Blogger Rainman said...

και αυτή η αφίσα (του synch) μήπως είναι η χειρότερη ever? ή είναι η ιδέα μου?

6:16 PM  
Blogger vague tourist said...

Δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Από τους περσινούς γέρους, στις μελαψές παχύσαρκες... Τι θέλει να μας πει ο art director;

7:00 PM  

Post a Comment

<< Home