Wednesday, December 03, 2008

Music for a better living #310

Είμαι ένας από εκείνους τους ανθρώπους που πιστεύουν πως όταν κάτι χαλάει, σπάει, δε διορθώνεται ξανά. Ποτέ. Μπορείς να προσπαθήσεις, να το «κολλήσεις» και να κάνεις τα στραβά μάτια. Τα σημάδια, όμως, θα φαίνονται. Κι ο χρόνος δεν θα τα κολακέψει, ποτέ ξανά.

Η είδηση της ζωντανής εμφάνισης των Στέρεο Νόβα γι’ αυτή την Παρασκευή, στο party για τα τρία χρόνια της LIFO, έμοιαζε με ψέμα. Δεν είμαι υπέρ των μουσικών reunions και εύχομαι αυτό που κάνουν τα παιδιά να μην επαναληφθεί ξανά. Ας είναι μονάχα μια στιγμή για όσους από εμάς βρεθούν εκεί. Ας παριστάνουμε πως ξεγελάμε το χρόνο, όλοι μαζί. Ας αφήσουμε τους Στέρεο Νόβα να μας ταξιδέψουν ξανά όπου εκείνοι πίστεψαν. Κι ας αφήσουμε το ξημέρωμα να τη σβήσει και σαν άστρο να χαθεί. Γιατί, ξέρεις, τα πιο όμορφα πράγματα χάνονται γρήγορα. Άνθρωποι, σύννεφα, το μελάνι στα ποιήματα...

Στέρεο Νόβα - Αεραπαζλ Ντονατ

«Mipos se endiaferei na paixeis mousiki sto party tis Lifo amesos meta tous Stereo Nova?», με ρωτούσε ο κύριος Hulot στο mailbox μου την περασμένη εβδομάδα. Ήταν μια από τις πιο ανόητες ερωτήσεις ever. Και μια από τις ελάχιστες προτάσεις που μου έγιναν φέτος και με φόρτισαν με τόση συγκίνηση.

Από αυτά που γνωρίζω μέχρι στιγμής, το live των Στέρεο Νόβα αναμένεται να ξεκινήσει τα μεσάνυχτα και πρόκειται να διαρκέσει τουλάχιστον 45 λεπτά. Θα προηγηθεί ένα 15λεπτο βίντεο που ετοίμασαν για τη βραδιά. Θα ακολουθήσει το δικό μου set, για δύο ώρες. Περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακόμη θα περιλαμβάνει το party, στο αυριανό τεύχος της LIFO ή στο http://www.lifo.gr/

Location: Η Πέτρου Ράλλη είναι κάθετη στην Πειραιώς, στρίβεις δεξιά λίγο πιο κάτω από το Μουσείο Μπενάκη, κατεβαίνοντας για Πειραιά. Οι Εγκαταστάσεις Μπήτρου είναι στον αριθμό 38, δίπλα στα Μπισκότα Παπαδοπούλου. Θα δεις την κίνηση. Just go into the light.

Υ.Γ. Βάζω το «είχα τόσα ωραία πράγματα κι εσύ...». Βάζεις το «τα χάλασες»;

3 Comments:

Blogger Stratos Bacalis said...

Όλο και καλύτερο γίνεται το πάρτυ...κρίμα που θα είμαι ακόμα εκτός...

4:01 PM  
Blogger enteka said...

Όλο και καλύτερο γίνεται το πάρτυ... ευτυχώς που θα είμαι εντός...

!

6:29 PM  
Blogger vague tourist said...

Ο κύριος Hulot μας δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμασταν:

το πάρτι ξεκινάει στις 9.30. ο χώρος είναι ένα τεράστιο άδειο εργοστάσιο στην πέτρου ράλλη 38, θα έχει φώτα στην είσοδο, αποκλείεται να το ψάχνεις.
έχει στάση ακριβώς απ' έξω [στάση μαρμαράδικα] που σταματάνε δύο λεωφορεία Β18 και Γ18 [ομόνοια-πέραμα] κι ένα τρόλεϊ [το 21, ομόνοια-πέτρου ράλλη-νίκαια]. θα υπάρχει και πάρκινγκ για 500 αυτοκίνητα και άλλες τόσες μηχανές στην αυλή του χώρου, αλλά θα πρέπει να πας απ' τις 6 για να βρεις θέση.
οι στέρεο νόβα θα βγουν στις 12 περίπου. θα ξεκινήσουν με ένα βίντεο που έχουν ετοιμάσει για τη βραδιά, θα παίξουν 45 λεπτά και το πόσο θα μείνουν στη συνέχεια στη σκηνή εξαρτάται απ' τις αντιδράσεις του κοινού...
μουσική θα παίζουν οι black athena, ο ηλίας φραγκούλης και οι urban disco, με αυτή τη σειρά, μέχρι το πρωί.

8:28 PM  

Post a Comment

<< Home