Monday, September 17, 2007

Music for a better living #247

Τα νούμερα με τρομάζουν. Δεν έχω καλές σχέσεις. Χθες το βράδυ η κατάσταση μου θύμισε την εποχή όπου παρακολουθούσα και προσπαθούσα να αναλύω τα ποσοστά τηλεθέασης της AGB. Στο φινάλε έμενε πάντοτε αυτή η απορία: «Μα ποιοι είναι, επιτέλους, αυτοί που καταναλώνουν τόση βλακεία και ορίζουν τι θα βλέπει όλη η Ελλάδα;». Περιττό να πω ότι χθες το βράδυ έζησα το ιδανικό déjà vu…

Φυσικά, την τηλεόραση την έκλεισα από νωρίς. Τι να δω; Χαμόγελα νίκης και τον νεαρό κύριο Τσίπρα; Η αισθητική μου έχει διατηρήσει κάποια στάνταρ ακόμη, ευχαριστώ. Όσο για τον τελευταίο, μου φέρνει στο νου εκείνο τον Αιμίλιο Λιάτσο, όταν πρωτοεμφανίστηκε στο MEGA, με το μαλλί καρφάκι από την υπερβολική ποσότητα gel, που έβγαινε «θαμμένος» τ’ απογεύματα κι έλεγε ειδήσεις αναδεικνύοντας ένα «νέο», θαυμαστό και υποσχόμενο πρόσωπο. Αυτό που μερικές φορές χαρακτηρίζουμε και ως «διαφορετικό». Σήμερα, ο κύριος Λιάτσος παρουσιάζει ειδήσεις στο STAR.

Χθες το βράδυ, κάπως αργά, έριξα μια τελευταία ματιά στα ποσοστά. Και σ’ ένα zapping γρήγορο βρήκα ακόμη περισσότερες αιτίες για να μην ασχοληθώ ξανά. Είδα την κυρία Κουντουρά να ωρύεται με έναν άστοχο στόμφο νίκης δίπλα στον κύριο Δανίκα. Είδα και μια άλλη της Κυβερνήσεως που ποτέ δε συγκρατώ τ’ όνομά της, ήταν στο MEGA και το μόνο που είχε να πει ήταν τα νούμερα σε παπαγαλία. Εάν έχει και σύζυγο, απορώ πως τη γαμεί.

Ωραίο πράγμα οι γυναίκες στην πολιτική.

Λάκης Τζορντανέλλι - Αγοράζω Παλιά

Αφιερωμένο στην εκλογική νοημοσύνη αυτής της χώρας. Και, όχι, αυτό που πριν από μερικές εβδομάδες (μέχρι και χθες το βράδυ στα panels, σου λέω...) το έλεγαν ακόμη Συνασπισμό δεν το ψήφισα. Το αποφάσισα την ημέρα που είδα leaflet του κυρίου Γιώργου Πάντζα ως υποψηφίου στη Β΄ Αθηνών. Ως παλιός Ρηγάς διατηρώ κάποια ψήγματα αυτοσεβασμού. Τι κρίμα που δεν έχω και Alzheimer. Με τόσες αλλαγές ονομασίας επί σειράς δεκαετιών...

Υ.Γ. Μια Λουκία Παπαδάκη, «ηθοποιός» και υποψήφια της ΝΔ, χθες το βράδυ έδινε οσκαρικό ρεσιτάλ ως Ντόρα Μπακογιάννη! Αν βάψει το μαλλί και δουλέψει λίγο περισσότερο το χαμόγελο, θα φέρει μεγάλη ταραχή στο κόμμα.

[art: Poor Designers]

0 Comments:

Post a Comment

<< Home