Thursday, October 25, 2007

Music for a better living #252

Χθες το βράδυ ο οδηγός είχε τη γκόμενα στο μπροστινό κάθισμα. Δεν καταλάβαινα τι γλώσσα μιλούσαν. Στο ραδιόφωνο έπαιζε κάτι αδιανόητα σκυλάδικα. Ο διπλανός μου, διπλοκούρσα, δεν τον ήξερα τον άνθρωπο, προσπαθούσε να μη γελάσει με μεγάλο ζόρι. Τους είπα «καλό βράδυ» όταν με άφησαν. «Ευχαριστούμε πολύ», απάντησε εκείνη σε σπαστά ελληνικά.

Σήμερα ξύπνησα από έναν πόνο στο στομάχι. Μου γαμούσε τη διάθεση όλη μέρα. Είναι τραγικό να στέκεσαι μπροστά σε μια κάμερα έτσι. Με ρώτησαν αν ήπια χθες. Όχι, τη Δευτέρα, όμως... Τίποτε σοβαρό. Μέχρι τις έξι το πρωί μόνο. Γέλια.

Η Άννα μου ζήτησε να post-άρω μια είδηση για ένα live, Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, λέει. Έφαγε το σχετικό δούλεμα, διαβάστε τις λεπτομέρειες πίσω, στα comments. Για το live, όχι το δούλεμα.

Δεν έχω διάθεση για γράψιμο. Φαίνεται; Απόψε έπρεπε να σώσω την cheerleader, για το καλό της ανθρωπότητας. Έχω μείνει πίσω στα επεισόδια και τα παιδιά με βρίζουν γιατί δεν τους αφήνω να δούμε ακόμη τα του δεύτερου κύκλου. Είναι κι εκείνες οι μαργαρίτες που μ’ έχουνε κολάσει...

Η αλήθεια είναι πως δεν ακούω Στράτο Διονυσίου! Ούτε καν Tom Waits. Μου κόλλησε, όμως, από το «Le Scaphandre et le Papillon».

Tom Waits - All the World is Green

Ένα πακέτο γεμάτο αγάπη με περίμενε στο σπίτι. «Σε περιμένει κι η μισή Θεσσαλονίκη», μου γράφουν από πάνω. Απ’ αλλού προέκυψε η τσίπα κι η ψυχή, τελικά... Η γατούλα γύρισε σα να μη συνέβη τίποτα, πηδώντας στον αέρα για ν’ ακουμπήσει το χέρι μου. Για το χάδι της. Πίνω τη δεύτερη κούπα τσάι. Αύριο πρέπει να ρωτήσω έναν Καναδό σκηνοθέτη αν έχει πατρίδα. Εγώ δεν ξέρω. Ειλικρινά.

Καλόν ύπνο να έχουμε. Ως αύριο.

2 Comments:

Blogger vague tourist said...

To Sonic Playground παρουσιάζει: Vat 69, To My Boy, Haunted House Party. Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, στις 20:00, ζωντανά στο Gagarin 205.

Come and see…

Τους Αθηναίους shoe gazers να ξορκίζουν τον χειμώνα με όλη τους την αγάπη. Ο Vat 69, ο C. Vavou και ο Teo Belouga χρησιμοποιούν την πειραματική τους διάθεση για να φτιάξουν υπνωτικές μελωδίες με drums, laptop και φωνητικά. www.myspace.com/vat69band

Το Liverpool να χορεύει με κιθάρες και πλήκτρα στον ήχο του αύριο. Οι Sam White και Jack Snape είναι οι To My Boy. Λίγο μετά την πρώτη κυκλοφορία τους, «Messages», στην XL Records και μετά από τις περιοδείες με τους Bloc Party και τους Shitdisco, το powerpop duo έρχεται στην Ελλάδα για μια και μοναδική εμφάνιση, λίγο πριν αρχίσει να φλερτάρει με τα βρετανικά chart. www.myspace.com/tomyboy

Τη Γλασκόβη να εκρήγνυται σε χιλιάδες electro dance bpm από τους Tom & Steev. Υπεύθυνοι για τις πιο καυτές νύχτες τις Σκότιας και με θητεία στα after party πολλών συναυλιών, ξέρουν καλά τί χρειάζεται ο κόσμος για να μείνει στο Gagarin μέχρι τελικής πτώσης. Ακούστε τους εδώ και διαδώστε το: www.myspace.com/hauntedhouseparty

11:52 PM  
Blogger greekgaylolita said...

Οι επιμελεις ποντικοι των εταιρειων επιστρατευσαν(ξερεις τι).
Οι διαφημιστες προτειναν και εξοικονομησαν(ξερεις τι).
Oι διευθυντες των εφημεριδων αντεταξαν(ξερεις τι).
Το βραβειο το πηραν οι Φραγκο(υλο)φονιαδες.εξω απο τους κινηματογραφους.Γιατι μεσα..(ξερεις τι;-)

[ατραξιον για τα μαχαιρια,καμμια φορα.ατραξιον για τις καρδιες και τις ψυχες,παντα]

2:49 PM  

Post a Comment

<< Home